Home » Aan de slag

Aan de slag

Heb je besloten dat je gebruik wilt maken van onze service?

Meld je aan via de website dan gaan wij aan de slag..

Je ontvangt van ons een email met een link naar je persoonlijke omgeving. Hier kun je jouw persoonlijke klantprofiel invullen. Het is bij ons mogelijk de meeste van je gegevens aan ons te doen toekomen middels brondata met je Digid en dat scheelt heel veel tijd en invulwerk. Hartstikke handig dus! 
Wil je het liever zelf invullen dan is dit ook mogelijk.

Wij nemen telefonisch contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken zodat wij ons voorstel hierop af kunnen stemmen. Ook zullen wij de opdracht van dienstverlening en factuur digitaal aan je toesturen.

Onze adviseur zal vervolgens berekeningen voor je maken zodat je verschillende mogelijkheden kan vergelijken. Heb je samen met de adviseur een keuze gemaakt? Dan vragen wij de offerte aan bij de bank, verzamelen alle documenten en leveren een compleet dossier aan bij de bank. Natuurlijk zorgen wij ook voor het benodigde taxatierapport, onderhouden we de contacten met de bank en de notaris en regel we de bankgarantie indien benodigd.  Als alle gegevens kloppen en je hypotheekaanvraag is goedgekeurd zal de bank jouw complete dossier naar de notaris sturen! 

We begeleiden jouw dossier van A tot Z. 

Ben je nog niet zeker? Neem dan gerust even contact met ons op of plan een gratis kennismakingsgesprek in via telefoon of webcam.

Online dossier

6 + 9 =

Gratis check