Home » Hoe werkt het

Gratis online mogelijkheden check

Alvorens je besluit gebruik te maken van onze dienstverlening heb je de mogelijkheid een kennismakingsgesprek in te plannen per telefoon of webcam. We zullen in een gesprek van ca. 15 minuten jouw persoonlijke situatie bespreken. Wil je hier gebruik van maken? Vul dan je gegevens hiernaast in! Het gesprek is vrijblijvend en dus zonder kosten.

Wil je gebruik maken van onze service?

Heb je besloten dat je gebruik wilt maken van onze service? Kies dan voor de button Aan de slag!

Vul je gegevens in en wij maken een Online dossier voor je aan.

In jouw persoonlijke online dossier kun je jouw persoonlijke klantprofiel invullen. Het is bij ons mogelijk de meeste van je gegevens aan ons te doen toekomen middels brondata met je Digid en dat scheelt heel veel tijd en invulwerk. Hartstikke handig dus!

We nemen telefonisch contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken zodat wij ons voorstel hierop af kunnen stemmen. Ook sturen wij je de opdracht van dienstverlening en je factuur toe.

Onze adviseur zal vervolgens berekeningen voor je maken zodat je verschillende mogelijkheden kan vergelijken. Heb je samen met de adviseur een keuze gemaakt? Dan vragen wij de offerte aan bij de bank, verzamelen alle documenten en leveren een compleet dossier aan bij de bank. Natuurlijk zorgen wij ook voor het benodigde taxatierapport, onderhouden we de contacten met de bank en de notaris en regel we de bankgarantie indien benodigd.  Als alle gegevens kloppen en je hypotheekaanvraag is goedgekeurd zal de bank jouw complete dossier naar de notaris sturen!

We begeleiden jouw dossier van A tot Z.

Bel mij terug

4 + 1 =

Gratis check