Home » Over ons

Waarom OnlineHypotheek.nl

N

Regel het online en bespaar

N

Persoonlijke begeleiding

N

All-in pakket v.a. €1.750,- 

N

Geen bijzondere kennis nodig

N

Onze klanten geven ons een 9.8

 Over ons

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van het regelen van de hypotheek zonder daarvoor bij de adviseur op kantoor langs te hoeven komen en wij begrijpen dat!

Je hypotheek online regelen scheelt jou niet alleen persoonlijk een hoop tijd maar ook je hypotheekaanvraag is doorgaans veel sneller geregeld!

Bij Onlinehypotheek maakt het dus niet uit waar in Nederland je woont, onze adviseurs staan voor je klaar en hebben uiteraard alle relevante vakkennis en ervaring!

Wij zijn volledig onafhankelijk en vergelijken meer dan 30 hypotheekaanbieders waaronder natuurlijk de bekende banken zoals ABNAMRO, Rabobank, ING etc. maar ook een heleboel andere aanbieders die alleen via intermediairskanalen beschikbaar ijn en vaak erg scherpe rentes aanbieden. 

Wij zijn voordeliger dan de meeste adviseurs. Hoe doen we dat? Simpel, wij hebben geen dure winkels en werken volledig digitaal. Daardoor maken wij minder kosten en kun jij profiteren van goed advies tegen een lager tarief!

Onze dienstverlening is net zo compleet, en naar onze eigen bescheiden mening wellicht completer, dan bij onze collega’s met grote kantoren. Ook heb je bij ons 1 aanspreekpunt, wel zo prettig dat je niet hoeft uit te leggen wat er speelt in jouw aanvraag.

Op onze sociale Media kanalen zie je Milja Borrius regelmatig voorbijkomen. Milja is onze oprichtster en al 15 jaar werkzaam in de branche dus heel ervaren.  Buiten dat Milja het gezicht is van OnlineHypotheek.nl is zij ook actief als adviseur dus grote kans dat je haar spreekt als je belt of dat Milja jouw hypotheekaanvraag behandeld.

 

Gratis check