Home » Wat doen wij nog meer

Hypotheek

Naast het regelen van de hypotheek nemen wij je alle zorgen uit handen. Wij regelen het taxatierapport, de bankgarantie, de notaris, de woonhuisverzekering en de risicoverzekeringen. Het regelen hiervan is inbegrepen in ons tarief. Dat maakt jouw leven een stuk makkelijker!
Uiteraard dien je de kosten voor het taxatierapport en de bankgarantie wel te betalen maar wij regelen het wel voor jou zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt en bijvoorbeeld niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een taxateur.

HypotheekCheck

Wil je voordat je een bod uitbrengt op een woning iets meer zekerheid over je mogelijkheden?
Meld je dan aan voor onze HypotheekCheck. Wij vragen je dan om op voorhand je documenten bij ons aan te leveren zodat wij je op basis van concrete gegevens een berekening kunnen doen toekomen van je mogelijkheden. Zo kun je vol zelfvertrouwen op zoek naar je woning!

Als je vervolgens je hypotheek bij ons regelt ontvang je de betaalde kosten voor de HypotheekCheck weer terug als korting op het tarief voor de hypotheek.

Ondersteuning bieden op woning

De woningmarkt is op dit moment moeilijk voor kopers. Er komen veel belangstellenden op een woning af en dus zijn er vaak concurrerende bieders. Daarnaast zien we regelmatig dat de bieden vanaf of vraagprijs bewust extra laag word gehouden om meer belangstellenden te trekken. Meestal ligt de bieden vanaf prijs onder de waarde van de woning.  Hoe weet je dan wat je moet bieden? Wat is de woning nou eigenlijk waard? Wat is een verantwoord maar concurrerend bod?

Wij kunnen je helpen! Uiteraard kunnen wij je inzicht verschaffen in de waarde van de woning en het bod gemotiveerd namens jou uitbrengen. Je hebt niet alleen een streepje voor als je een bod laat uitbrengen door een adviseur of makelaar maar onze uitgebreide landelijke netwerk kan ook helpen als het gaat om gunning. Wil je meer info? Neem gerust contact met ons op!

Contacteer ons

6 + 10 =

Gratis check